Новини

Задача Петракова полегшилася: ексзахисник Динамо пропустить матч зі збірною Вірменії

Переглядів 1033
Данило Моісеєнков
0 голосів
Домагой Віда. Фото: Google
Збірна Вірменії під керівництвом Олександр Петракова зіграє проти Хорватії у відборі до Євро-2024. Колишній хорватський захисник Динамо пропустить гру через стан здоров'я.

У понеділок, 11 вересня, збірна Вірменії на своєму полі прийме команду Хорватії в матчі шостого туру кваліфікації до чемпіонату Європи 2024 року.

На пресконференції перед грою головний тренер бронзових призерів останього чемпіонату світу Златко Даліч оголосив про єдину кадрову втрату у своєму складі.

«Єдиний, хто пропустить матч – це Домагой Віда, який залишився в Загребі через хворобу».

Таким чином, колишній центральний захисник київського Динамо не зможе сьогодні зіграти свій 103-й матч за свою національну збірну.

Поєдинок між командою Олександра Петракова та Хорватією розпочнеться о 19:00.

  • Нагадаємо, що з 2011 року спеціаліст працював у збірних України різних категорій. У 2019 році він виграв чемпіонат світу U-19.
  • Восени 2021-го Петраков отримав посаду головного тренера національної збірної, де пропрацював до кінця 2022 року, одразу після чого очоливши команду Вірменії.
  • Віда перейшов до Динамо у 2013 році за п'ять мільйонів євро з іншого Динамо – загребського. У 2018-му він перейшов до Бешикташу на правах вільного агента. Наразі Домагой є гравцем афінського АЕКу.
  • У складі киян хорватський футболіст відіграв 158 матчів, в яких забив 13 голів та віддав вісім результативних передач.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт