Новини

«Заслужив на це як ніхто інший»: вболівальники Реала назвали основного голкіпера мадридців

Переглядів 9101
Артем Жилінський
2 голоси
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Вболівальники мадридського Реала намагаються вирішити у коментарях, хто буде основним у складі «вершкових», поки відсутній Тібо Куртуа. Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага будуть конкурувати між собою.

Фанати мадридського Реала розділилися на два табори щодо заміни Куртуа, поки той відновлюється від травми.

Андрій Лунін та Кепа Аррісабалага додають головного болю не тільки Анчелотті, але й вболівальникам «вершковим», адже у коментарях починаються постійні суперечки.

Деякі шанувальники сподіваються, що український голкіпер закріпиться в основному складі. Вони вважають, що Луніну потрібна довіра та підтримка, які допоможуть йому розкритися в клубі.

«Лунін заслужив на це як ніхто інший».

«Цей хлопець добрий, йому просто потрібна наша підтримка. Буде дуже несправедливо просто відсунути його на другий план, коли у нього з'явиться можливість».

«Він добре себе виявив останнім часом, я не бачу причин, через які він не повинен виходити у старті».

«Нарешті, у нього з'явилася можливість, давайте дамо йому шанс і подивимося, як він себе проявить».

Інші ж бачать Кепу найкращою заміною для Куртуа. Вболівальники знайшли недоліки у грі українця і хочуть бачити іспанця на воротах.

«Я вважаю, що Луніну не вистачає досвіду у великих матчах, наприклад Лізі чемпіонів, у нього занадто багато недоліків, і я думаю, що Кепа більш досвідчений, і Реал може розраховувати на нього більше».

«Кепа має бути гравцем стартового складу».

«Лунін не має інстинктів світового класу. У нього надто повільна реакція та проблеми з низькими м'ячами. Я випустив би Кепу».

  • У матчі першого туру цього сезону Ла Ліги Реал з Андрієм Луніним у воротах переграв у Більбао місцевий Атлетік з рахунком 2:0.
  • Прямим конкурентом українця за місце в основі Реала є Кепа Аррісабалага. Іспанця запросили з лондонського Челсі після травми бельгійця Тібо Куртуа.
  • В наступному, третьому турі Ла Ліги, мадридський Реал зіграє на виїзді з Сельтою. Поєдинок заплановано на 25 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт