Новини

Збірна України провела останнє тренування перед відбірковим матчем з Мальтою: відео фінальної підготовки

Переглядів 1090
Ілля Деулін
3 голоси
Збірна України. Фото: УАФ
19 червня збірна України зіграє матч відбору до Євро-2024 з Мальтою. Днем раніше команда Сергія Реброва провела останнє тренування перед даною грою.

Збірна України 19 червня о 19:00 в третьому турі відбору до Євро-2024 зіграє проти команди Мальти. Трошки раніше, 18 червня на місці проведення матчу – стадіоні імені Антона Малатинського команда Сергія Реброва провела передматчеве тренування.

Розпочалося воно з розминки та бігових вправ. Після цього збірники перейшли до роботи з м’ячем, а саме відпрацювання передач. Можна помітити, що тренерський штаб кожного разу пропонує футболістам різні види вправ.

Не вдалось завантажити відео.

Основну частину тренування складало награвання тактичної схеми, яку Сергій Ребров обрав на гру з мальтійцями, а наостанок були удари по воротах. Заняття, як завжди, складало годину.

По завершенні тренування збірники сфотографувалися з прапором 127-ї окремої бригади територіальної оборони. На грі з Мальтою будуть присутні як і воїни, що проходять реабілітацію, так і дружини загиблих військових.

Перед матчем збірна України з трьома пунктами займає друге місце. Команда Мальти цього відбору поки залишається без очок та замикає турнірну таблицію групи С.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт