Новини

Збірна України та новий головний тренер: Павелко зробив важливу заяву

Переглядів 6826
Павло Клименко
2 голоси
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко розповів, коли національна збірна України офіційно отримає нового головного тренера.

Національна збірна України після завершення контракту з Олександром Петраковим наприкінці минулого року лишається без постійного наставника. У стартовому матчі відбору на Євро-2024 проти англійців командою керував виконуючий обов'язки головного тренера Руслан Ротань.

Сьогодні стало відомо, що 12 червня збірна України проведе виїзний товариський поєдинок проти Німеччини. Президент УАФ Андрій Павелко заявив, що на цю зустріч наша команда офіційно отримає нового головного тренера.

«До контрольного поєдинку з Німеччиною і до наступних матчів відбору на Євро-2024 національну збірну України вже готуватиме новий головний тренер, який буде представлений в обумовлений з ним час», - написав Павелко у своїх соцмережах.

Основним кандидатом на посаду головного тренера національної збірної України вважається Сергій Ребров, контракт якого з арабським клубом Аль-Айн закінчується у червні цього року.

Після спарингу з Німеччиною наша команда проведе два офіційні матчі в рамках відбору на Євро-2024:

  • 16 червня – Північна Македонія – Україна;
  • 19 червня – Україна – Мальта.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт