Новини

Жирона - Реал: де і коли в Україні дивитися матч Циганкова і Луніна у Прімері

Переглядів 1078
Євген Чепур
1 голос
Реал проти Жирони. Фото: Google
Сьогодні, 25 квітня, каталонська Жирона зіграє вдома з мадридським Реалом, а Віктор Циганков проти Андрія Луніна, в рамках 31-го туру Прімери. Букмекери визначилися з фаворитом поєдинку.

Жирона - Реал: де пройде матч

У вівторок, 25 квітня, Жирона з Каталонії прийме мадридський Реал. Початок поєдинку заплановано на 20:30 за київським часом. Зазначимо, що у 12-му турі в Мадриді команди розписали нічию - 1:1.

Жирона - Реал: де дивитися матч

Подивитись гру Жирони та мадридського Реала можна буде в прямій трансляції на відеосервісі Megogo (підписка "Максимальна") та її стримінговому каналі Megogo Футбол 1. Він також доступний на платформі Volia TV.

Жирона - Реал: хто фаворит матчу

Аналітики контори Favbet визначилися з фаворитом цього матчу. На думку букмекерів, Реал має виразно більше шансів на перемогу - 1.61. На Жирону можна поставити з коефіцієнтом 5.6. Нічия оцінюється в 4.35.

Зазначимо, що сьогодні стало відомо, що у першого номера Реала Тібо Куртуа гастроентерит, а це значить, що проти Жирони, найімовірніше, зіграє український воротар Андрій Лунін.

У нинішньому сезоні на рахунку 25-річного Циганкова 11 матчів за Жирону, в яких він по три рази забив і асистував партнерам.

Каталонці посідають десяте місце в турнірній таблиці Ла Ліги з 38 очками. Мадридський колектив набрав 65 пунктів в актив і йде на другій позиції.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт