Новини

«Зі здоров'ям у мене все добре»: Степаненко пояснив, чому його замінили у матчі з Шотландією

Переглядів 1016
Євген Чепур
2 голоси
Тарас Степаненко. Фото: УАФ
Опорний півзахисник донецького Шахтаря та національної команди України Тарас Степаненко прокоментував свою заміну у матчі Ліги націй проти збірної Шотландії.

Хавбек збірної України Степаненко заспокоїв усіх шанувальників національної команди та Шахтаря, коли сказав, що його заміна викликана не травмою, а з ціллю не допустити отримання другої жовтої картки.

«На жаль, я отримав жовту картку. І така гра, багато єдиноборств було. Мене Олександр Васильович  запитав, чи треба мені продовжувати, чи треба зробити заміну, щоб не було червоної картки. У мене на жаль, були такі матчі, коли я мав жовту і десь в пориві, не думаючи, отримував червону. 

Я їх добре пам'ятаю, є досвід. Тому ми з тренерським штабом вирішили, що краще зробити заміну, щоб всі 11 при такій грі залишались на полі. Зі здоров'ям у мене все добре. Готуємось до наступного матчу. А там подивимось», — сказав Степаненко в інтерв’ю youtube-каналу ВЗБІРНА.   

Не вдалось завантажити відео.

24 вересня збірна України проведе наступний матч Ліги націй. Підопічні Олександра Петракова зіграють на виїзді із командою Вірменії. Через три дні відбудеться домашній поєдинок із шотландцями, який пройде у польському Кракові.

Раніше ми повідомляли, що дебютний виклик у збірну України отримав представник Дніпра-1.

Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт