Новини

«Зінченко зовсім не був схожий на себе»: гравець збірної Англії вражений менталітетом українця

Переглядів 3579
Олександр Карпенко
2 голоси
Олександр Зінченко. Фото: Google
Захисник збірної Англії Джон Стоунз розповів напередодні матчу проти України у відборі на Євро-2024 про колишнього одноклубника по Ман Сіті Олександра Зінченка.

Джон Стоунз в коментарі виданню Mirror розповів, що гравці Сіті не могли впізнати Зінченка в перші місяці повномасштабної війни проти України.

«Поведінка Зінченка на початку війни? Він зовсім не був сам собою, йому було дуже сумно. Він зазвичай дійсно щаслива людина. Це шокувало нас усіх. Я

Я був засмучений через Зінченка. Ми всі намагалися поговорити з ним і змусити його відкрити свої почуття. Він завжди дізнавався, чим займається його сім'я, яка була в Україні, і як він міг би допомогти», – пояснив Стоунз.

Стоунз вражений ментальною витримкою Олександра, який продовжував тримати високу планку в останні місяці перебування в Манчестері.

«Я знаю, що він був на вулицях Манчестера з багатьма земляками. Люди показали своє серце, визнавши, що є важливіші речі, ніж футбол. Я не уявляю, через що він пройшов.

Пройти через це і виграти ще один титул – величезна заслуга його і всієї команди підтримки, дружини, душевних сил. Я думаю, що він, напевно, хотів би домогтися успіху для них. Щоб ніщо не дозволило збити його з ніг або перешкодити досягти мети», – розповів Стоунз.

Нагадаємо, що матч відбору на Євро-2024 Англія – Україна відбудеться 26 березня в Лондоні. Початок – о 19.00.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт