Новини

Зірковий ексхавбек Шахтаря потрапив у скандал в Португалії: відомому гравцю загрожує дискваліфікація

Переглядів 2167
Максим Недавній
3 голоси
Девід Нерес. Фото: ФК Бенфіка
Дисциплінарна рада Федерації футболу Португалії порушила дисциплінарну справу проти ексгравця Шахтаря — Давіда Нереса, який нині захищає кольори Бенфіки.

30 травня Дисциплінарна рада Федерації футболу Португалії на своєму засіданні відкрила дисциплінарну справу проти ексгравця Шахтаря Давіда Нереса.

Видання Ojogo повідомляє, що причиною відкриття провадження стала скарга Порту на півзахисника Бенфіки. Нерес під час прямої трансляції святкування Бенфікою чемпіонства в соцмережі образив нецензурною лексикою гравців Порту в коментарях.

Додамо, що минулого сезону в подібній ситуації Бенфіка подала скаргу на Порту, що призвело до дискваліфікації ряду гравців команди, таких як Діого Коста, Фабіо Кардозу, Манафа та Отавіо.

Нересу загрожує мінімум один матч дискваліфікації і в такому разі він пропустить Суперкубок Португалії, в якому Бенфіка зіграє з володарем Кубку країни (в фіналі зіграють Порту і Брага).

  • У поточному сезоні 26-річний бразилець у складі Бенфіки провів 22 матчі у всіх турнірах, у яких забив вісім м'ячів і зробив вісім аситів;
  • Контракт Нереса з Бенфікою діє до 30 червня 2027 року, а сума викупу гравця в Шахтаря склала 15,3 мільйони євро;
  • Авторитетний портал Тransfermarkt оцінює гравця у 22 мільйони євро;
  • До складу донеччан бразилець приєднався за 12 мільйонів євро взимку 2022 року;
  • Нагадаємо, що за Шахтар вінгер так і не зіграв, хоча був одним із найкращих на зимових зборах оранжево-чорних;
  • Причиною звільнення бразильського гравця з Шахтаря стала війна в Україні, через яку легіонери донецького клубу поспішили роз'їхатися іншими клубами.
Найкращі букмекери
1
9.9
150 %
Сайт