Новини

Зірваний трансфер Шахтаря: бразильський клуб не хоче продавати свого гравця дешево

Переглядів 781
Артем Жилінський
2 голоси
Егінальдо. Фото: Google
Шахтар не зміг підписати 18-річного бразильського лівого вінгера Васко да Гама Егінальдо. Клуб висунув надто високу ціну за свій молодий талант.

Васко да Гама відмовився продавати Егінальдо донецькому Шахтарю за два мільйони євро. Бразильський клуб висунув ціну шість мільйонів євро, яка не влаштувала менеджмент «гірників».

Нагадаємо, що нещодавно Шахтар сам дуже вперто вів переговори з Арсеналом щодо Михайла Мудрика і не хотів йти йому на найменші поступки в ціні. У результаті донецький клуб не погодився на 56 мільйонів євро від «канонірів» і продав гравця у Челсі за 70 мільйонів євро.

Як повідомляє видання Uol, молодим талантом цікавився і бразильський гранд Сантос, проте його пропозиція також була відхилена. Ще в оренду гравця хотів взяти один із португальських клубів, але Васко не розглядав такий варіант.

Зазначимо, що цього сезону Егінальдо провів за першу команду свого клубу вісім поєдинків, у яких віддав одну результативну передачу.

Його контракт з Васко да Гама діє до 8 серпня 2027 року, а авторитетний портал Трансфермаркт оцінює футболіста в 100 тисяч євро.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт