Новини

Змінились цінники гравців Шахтаря, які виступають у Бразилії: відомо скільки коштують Педріньо, Майкон і Вітао

Переглядів 461
Євген Чепур
1 голос
Вітао. Фото ФК Шахтар
Футболісти Шахтаря в бразильському чемпіонаті отримали оновлення своїх вартостей від порталу Transfermarkt - підтримують свій попередній рівень далеко не всі.

Через початок повномасштабної війни в Україні Шахтар завдяки правилу ФІФА щодо призупинення дії контрактів поки що тимчасово позбувся майже всіх своїх легіонерів. Портал Transfermarkt оновив цінники футболістів чемпіонату Бразилії, і не оминув стороною Шахтар, які там виступають.

Єдиний хто прогресує в Бразилії - це 23-річний захисник Вітао, який грає в оренді в Інтернасьонала. Він ішов із Шахтаря з вартістю в 3.5 млн євро, а останнє оновлення збільшило її до семи млн євро (13 матчів без результативних дій у цьому сезоні).

Півзахисник Корінтіанса Майкон впав у ціні на один млн євро. Йдучи з донецького клубу його вартість була на рівні семи млн євро, а тепер він коштує шість (вісім матчів без результативних дій).

Катастрофічно справи йдуть у вінгера Педріньо, який грає за Атлетіко Мінейро. Коли він був у складі Шахтаря, його вартість була на рівні 17 млн євро, а ось після повернення до Бразилії вона впала до 10 млн євро, останнє оновлення забрало два млн євро (15 матчів і один асист).

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт