Новини

Змінив дюжину клубів за кар’єру: бразильський ексфорвард Динамо тікає з росії на Батьківщину

Переглядів 1669
Ілля Деулін
2 голоси
Андре Феліпе. Фото: Google
Бразильський нападник Андре Феліпе, за якого в 2010 році Динамо заплатило 8 мільйонів євро, навесні приєднався до московського Торпедо. Втім, він близький до того, щоб залишити росію та повернутися додому.

В серпні 2010 року Динамо за вісім мільйонів євро купило 19-річного нападника бразильського Сантоса Андре Феліпе. Втім, у Києві форвард надовго не затримався: вже в січні 2011 року Феліпе відправили в оренду до Бордо.

Згодом були дві оренди до Атлетіко Мінейро, а влітку 2012 року клуб за 5,8 мільйонів євро викупив контракт форварда. Але і тут, як і в своїх подальших командах Феліпе не прижився.

Як наслідок – в свої майже 33 роки форвард змінив 11 команд, зокрема, грав за лісабонський Спортінг та турецький Газіантеп, а навесні 2023 року докотився до чемпіонату росії, де поповнив склад московського Торпедо.

Втім, і в країні-терористі бразилець надовго не затримається. 30 червня його угода з московським клубом закінчується і все йде до того, що Феліпе повернеться на Батьківщину. 

Клуб бразильської Серії В Понте-Прета вже домовився про перехід 32-річного досвідченого форварда на цей сезон, повідомляє Tntsports.

  • В період виступів за Динамо Феліпе не провів жодної повної гри за киян.
  • Загалом взяв участь у дев’яти матчах, в яких відзначився однією гольовою передачею.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт