Різне

Алієв жорстко висловився щодо віддачі території України в обмін на мир: відверта заява ексхавбека Динамо

Переглядів 903
Віктор Глухенький
2 голоси
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній півзахисник київського Динамо та збірної нашої країни Олександр Алієв не вірить, що значна частка населення України готова до територіальних поступок росії в обмін на мир.

Олександр Алієв, який нині є бійцем ЗСУ, вважає, що інформація, згідно із якою більше третини українців згодні закінчити війну і віддати окуповані території Росії, не відповідає дійсності.

«Ніколи в житті не повірю в ці цифри. Ми - сильний народ, і будемо битися до кінця. Звідки такі цифри - взагалі не уявляю. У нас багато де обманюють, у тому числі військових. Тому й подібним опитуванням не вірю. Українці не стануть віддавати свої території, навіть якщо це допоможе відразу закінчити війну», –  розповів Алієв в інтерв'ю by.tribuna.

  • Алієв грав за Динамо у період з 2002 по 2013 роки: 132 поєдинки, 30 голів, 27 результативних передач.
  • У біло-синій футболці колишній він чотири рази ставав чемпіоном України і стільки ж разів володарем національного Кубка та тричі Суперкубка України.
  • Окрім Динамо, Алієв також захищав кольори російських Локомотива з Москви та Анжи, Таразу з Казахстану, Дніпра та запорізького Металурга.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт