Різне

Анчелотті має проблеми з Кепою та Луніним: син тренера Реала Давіде вже зробив свій вибір

Переглядів 4285
Павло Клименко
2 голоси
Кепа Аррісабалага та Андрій Лунін. Фото: ФК Реал
Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті все ще придивляється до основного воротаря команди. Це великий знак питання над його складом, і помічний італійця Давіде Анчелотті прийняв важливе рішення.

В останніх двох матчах Ла Ліги Реал зробив важливий камбек, який дозволив команді продовжувати тиснути на Жирону настільки, що якщо вони переможуть Хетафе в четвер, 1 лютого, то повернуть собі лідерство.

Це хороша новина для Реала і для Анчелотті, який побачив, що рішення, які він має на лаві запасних, працюють. Вони були ключовими в іграх проти Альмерії та Лас-Пальмаса.

Однак у нього все ще є велика проблема – воротарський вибір. Дебати між Андрієм Луніним і Кепою тривають весь сезон, відколи травмувався Тібо Куртуа і прийшов баск.

Здавалося, з хорошими виступами українця було покінчено, але його гра в матчі 1/8 фіналу Кубка Іспанії проти Атлетіко (4:2) повернули систему ротацій.

Враховуючи сумніви, що виникли, асистент Карло Анчелотті і його син – Давіде Анчелотті – більше схиляється до того, щоб залишити Луніна у воротах на гру проти Хетафе у четвер. Але він залишив би його і на наступні зустрічі – проти Атлетіко, Жирони та Лейпцига, повідомляє Defensa Central.

Другий тренер Реала хоче забезпечити Луніну спадкоємність у цих іграх, які можуть стати вирішальними, завдавши остаточного удару по Ла Лізі, віддаливши від неї всіх переслідувачів.

Однак Карло Анчелотті ще роздумує над цим, його рішення ще не є чітким, і він прийме його цієї середи, на тренуванні перед матчем проти Хетафе.

  • Лунін в нинішньому сезоні провів вже 13 матчів в усіх турнірах: 12 пропущених голів та п'ять ігор «на нуль».
  • Кепа за 18 зустрічей цієї кампанії пропустив вже 18 м'ячів та відстояв сім «сухих» матчів.
  • Наразі Реал посідає друге місце у Ла Лізі, маючи 54 бали та поєдинок у запасі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт