Різне

Анчелотті скоротив відставання від Лобановського та Луческу: топ-5 найтитулованіших тренерів в історії

Переглядів 253
Віктор Глухенький
2 голоси
Карло Анчелотті. Фото: Google
Головний тренер мадридського Реала, який напередодні здобув Суперкубок УЄФА, Карло Анчелотті ввірвався до п’ятірки найтитулованіших тренерів за кількістю виграних трофеїв.

Напередодні, 14 серпня, у поєдинку за Суперкубок УЄФА, мадридський Реал впевнено здолав італійську Аталанту (2:0) та на мажорній ноті розпочав для себе новий сезон. Персонально після вікторії у Варшаві має нагоду порадіти і наставник вершкових Карло Анчелотті й справа тут не просто у новому трофеї для королівського клубу

Річ у тому, що для італійського фахівця Суперкубок УЄФА 2024 року став для нього вже ювілейним, 30-й трофеєм у кар’єрі. Таким чином Анчелотті опинився на п’ятому місці за кількістю трофеїв серед всіх тренерів за всю історію.

Топ-5 тренерів за кількістю виграних трофеїв

  1. Алекс Фергюсон – 49
  2. Хосеп Гвардіола – 37
  3. Мірча Луческу – 36
  4. Валерій Лобановський – 33
  5. Карло Анчелотті – 30

Цього сезону у Анчелотті та його Реала буде змога здобути ще п’ять трофеїв, а саме: золото Ла Ліги, кубок Іспанії, суперкубок Іспанії, Ліга чемпіонів та Клубний чемпіонат світу. 

  • Новий сезон для Реала у Ла Лізі розпочнеться матчем проти Мальорки, котрий відбудеться 18 серпня і розпочнеться о 22:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт