Різне

Анчелотті звернувся до Луніна: відомо, що він сказав Андрію і як до нього ставляться зірки Реалу на фоні чуток

Переглядів 4375
Данило Моісеєнков
3 голоси
Карло Анчелотті та Андрій Лунін. Фото: Getty Images
Головний тренер мадридського Реалу Карло Анчелотті розповів Андрію Луніну про плани на нього. В Іспанії повідомили усі деталі ситуації українського воротаря.

Майбутнє Андрія Луніна в Реалі все ще залишається невирішеним, а сам воротар досі не відповів на жодну з пропозицій клубу про новий контракт до літа 2029 року.

Про це повідомило видання Defensa Central відзначивши, що в Мадриді зараз не зовсім розуміють планів Луніна після останніх його заяв.

За інформацією джерела, з українцем навіть особисто поговорив головний тренер Реалу Карло Анчелотті.

«Відтепер я розраховую на те, що ти будеш боротися за стартовий склад в Мадриді», – приводяться слова італійського спеціаліста.

Лунін має намір залишитися в Реалі, але хоче грати і відчувати свою важливість.

Найближчими днями очікується, що голкіпер нарешті повідомить клубу про своє рішення. Мадридці були би готові продати його, якщо він відповість відмовою на продовження контракту, адже не хочуть втратити його безкоштовно через рік.

Партнери Луніна по команді хочуть, щоб він залишився, тому що той завжди підтримував їх і був достатньо скромним, щоб чекати свого часу.

Сам Анчелотті хоче спробувати переконати його підписати контракт, гарантувавши ігровий час в одному з турнірів наступного сезону. Але він не сумнівається, що Тібо Куртуа є його першим вибором.

  • Нинішня угода Луніна з Реалом розрахована до 30 червня 2025 року.
  • Мадридці вже розпочали передсезонну підготовку, а перший офіційний матч зіграють 14 серпня проти Аталанти в Суперкубку УЄФА.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт