Різне

Англійські журналісти поставили крапку в останньому матчі Миколенка за Евертон: огляд преси на виступ українця

Переглядів 1172
Владислав Лютостанський
0 голосів
Віталій Миколенко. Фото: Getty Images
Британська преса прокоментувала гру українського захисника Віталія Миколенка за Евертон в поєдинку англійської Прем'єр-ліги з лондонським Крістал Пелас.

У суботу, 28 вересня, Евертон здобув першу перемогу в новому сезоні АПЛ, здолавши Крістал Пелас (2:1) у шостому турі чемпіонату Англії.

Захисник збірної України Віталій Миколенко, вийшовши у стартовому складі, відіграв весь матч у складі «ірисок».

Сайт «Український футбол» промоніторив англійську пресу та зібрав коментарі щодо виступу Миколенка в поєдинку з Крістал Пелас.

Liverpool Echo – 6/10

«Довгоочікуване повернення єдиного ортодоксального лівого захисника команди, але його позиціювання іноді було дещо розхитаним. Він наніс перший удар Евертона по воротам, але зробив помилку на своїй половині поля, коли він і Тарковський не змогли перехопити [Марка] Геї».

LiverpoolWorld – 6/10

«Віддав хороший пас під удар МакНіла, але суперник кілька разів проривався по його флангу. У другому таймі він діяв набагато краще».

Goodison News – 6/10

«Пристойна гра на правому фланзі проти Едді Нкетіа та Даніеля Муньоса – непростий дует, який нелегко стримати. Атака Пелас призвела до того, що він не зміг допомогти у фінальній третині, як йому, можливо, хотілося б».

  • 25-річний Миколенко провів цього сезону шість матчів за Евертон відзначившись результативною передачею.
  • Наступний матч команда українця проведе 5 жовтня проти Ньюкасла в рамках сьомого туру АПЛ. Початок гри о 19:30 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт