Різне

Арсенал Зінченка розпочинає боротьбу за титул АПЛ: в Англії винесли вердикт українцю на першу гру сезону

Переглядів 244
Віктор Глухенький
3 голоси
Олександр Зінченко. Фото: Google
У суботу, 17 серпня, лондонський Арсенал, кольори якого захищає український оборонець Олександр Зінченко, матчем з Вулверхемптоном розпочне новий сезон в АПЛ.

Її величність Англійська Прем’єр-ліга повернулася! Зокрема сьогодні, 17 серпня, у Лондоні свій матч проведе Арсенал нашого Олександра Зінченка.

Як вважають журналістів з Великої Британії, українець, попри критику і втрату місця у стартовому складі наприкінці минулорічної кампанії, матч проти «дачників» розпочне з його першої хвилини. І ось чому:

«Передбачалося, що з приходом Ріккардо Калафьорі Олександр Зінченко вислизне з обойми. Проте його виступи у передсезонній підготовці показав, що цього, мабуть, поки що не станеться», – йдеться в матеріалі порталу Football.london.

Склад Арсеналу на гру проти Вулверхемптона за версією Football.london:

  • Воротар: Рая.
  • Захисники: Вайт, Саліба, Габріель, Зінченко.
  • Півзахисники: Парті, Едегор, Райс.
  • Нападники: Сака, Гаверц, Мартінеллі.

Нагадаємо, що Зінченко у минулорічній кампанії загалом зіграв за лондонський Арсенал 35 поєдинків: один гол, дві результативні передачі.

  • Першим офіційним матчем для Арсеналу у сезоні 2024/25 рр. стане домашня гра проти Вулверхемптона. Поєдинок у Лондоні відбудеться сьогодні, 17 серпня і розпочнеться о 17:00. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт