Різне

«‎Багато темних плям»: в Іспанії сумніваються, що Лунін захворів перед фіналом Ліги чемпіонів

Переглядів 4380
Артем Жилінський
1 голос
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
В Іспанії не дуже вірять в історію про те, що голкіпер мадридського Реала Андрій Лунін захворів прямо перед фіналом Ліги чемпіонів, де вершкові зіграють проти Боруссії з Дортмунда.

Захворювання воротаря збірної України Андрія Луніна, через яке він пропустить фінал Ліги чемпіонів, спантеличило як уболівальників мадридського клубу, так і експертів. Наш земляк пропустив чотири дні тренувань команди напередодні матчу проти дортмундської Боруссії.

Іспанське видання Vozpopuli назвало відсутність Луніна «дуже дивною втратою». Журналісти зазначили, що багато шанувальників «королівського» клубу скептично сприйняли інформацію про те, що український воротар заразився грипом типу В.

«Вірусна інфекція у вирішальний момент багатьох не переконує, а для деяких звучить, як китайська грамота. Наче це неправда. Наче Анчелотті сказав йому, що гратиме Тібо Куртуа, і це Луніна зовсім не влаштовує. Багато темних плям навколо цієї помітної відсутності.

 Дуже дивна втрата, яка залишає невдоволення багатьох уболівальників Мадрид», – йдеться в матеріалі видання.

  • Напередодні Лунін офіційно оголосив, що не братиме участі у фіналі Ліги чемпіонів. Раніше українця ізолювали від команди, щоб запобігти поширенню вірусу серед гравців, але він все ж потрапив до складу команди.
  • Українець у нинішньому сезоні відіграв за вершкових у 31-му матчі в усіх офіційних турнірах: 32 пропущені голи, 12 поєдинків «на нуль».
  • Фінал Ліги чемпіонів відбудеться на легендарному «Вемблі» у Лондоні вже найближчої суботи, завтра, 1 червня. У ньому Реал у вирішальній битві за «вухатий» трофей посперечається з німецькою Боруссією з Дортмунда.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт