Різне

Носов може допомогти Барселоні: від президента Металіста 1925 залежить доля зірки каталонців

Переглядів 762
Віктор Глухенький
3 голоси
Президент Барселони Жоан Лапорта. Фото: Google
Українська компанія WhiteBIT, керівником якої є президент Металіста 1925 Володимир Носов, може закрити борг Барселони, через який іспанський клуб не може й досі заявити свого новачка Дані Ольмо.

Українець може стати рятівником Барселони. Мова про керівника WhiteBIT Володимира Носова, компанія якого співпрацює з іспанським грандом ще з грудня 2022-го, відколи вона стала офіційним криптопартнером клубу Жоана Лапорти.

Річ у тому, що Барселона намагається зареєструвати свого зіркового новачка Дані Ольмо, якого вони влітку придбали у Лейпцигу. Однак Ла Ліга й досі не дала дозволу на реєстрацію гравця через борг Барселони, який висить над клубом ще з минулого сезону.

Мова про 40 млн євро. Частину боргу – 20 мільйонів – взяла на себе американська компанія Aramark, а решту, ще 20, за інформацією порталу Mundo Deportivo, виплатить незабаром саме українська компанія WhiteBIT, керівник якої Володимир Носов. 

  • Після двох турів у новому сезоні Ла Ліги Барселона має в активі шість очок та займає третю позицію  у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • Сьогодні, 27 серпня, команда Ганса-Дітера Фліка на виїзді зіграє проти Райо Вальєкано. Початок гри у Мадриді о 22:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт