Різне

Без Мессі, але з Кривцовим Інтер Маямі програв в МЛС: відома оцінка українського захисника

Переглядів 345
Віктор Глухенький
2 голоси
Сергій Кривцов. Фото: Google
У поєдинку регулярного чемпіонату МЛС Інтер з Маямі зазнав першої поразки в поточному сезоні, поступившись канадському Монреалю. Український оборонець «чапель» Сергій Кривцов відіграв весь матч, але результативними діями не відзначився.

За відсутності свого лідера Ліонеля Мессі, який травмований, Інтер з Маямі у видовищній перестрілці з Монреалем програв канадському колективу свій перший поєдинок у поточному регулярному чемпіонаті МЛС.

Матч у Форт-Лодердейлі запам'ятався не лише п'ятьма голами, а й сімома жовтими картками, одну з який заробив український бек «чапель» Сергій Кривцов.

Наш співвітчизник відіграв весь матч і отримав оцінку в 6,5 бала від SofaScore та 5,7 бала від WhoScored – це друга найгірша оцінка в матчі. 

Окрім «гірчичника» на рахунку Кривцова також є один відбір м’яча, один виніс та три заблоковані удари.

Інтер Маямі – Монреаль 2:3 (0:1)

Голи: Кампана, 71, Альба, 80 – Альварес, 13, Коккаро, 75, Санусі, 78.

  • Після чотирьох турів Інтер Маямі має в доробку сім очок та посідає перший щабель у Східній конференції МЛС.
  • У наступному турі регулярного чемпіонату команда Кривцова та Мессі на виїзді зіграє проти Ді Сі Юнайтед. Поєдинок у Вашингтоні відбудеться 16 березня. Початок гри о 20:00 за київським часом.
  • Сергій Кривцов у поточному сезоні зіграв за Інтер з Маямі п'ять матчів у всіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 32-річного українського центрального захисника у два мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт