Різне

«Брехуни ті, хто осмілювався так казати»: реакція експерта на лідерство колишнього головного тренера Шахтаря

Переглядів 518
Данило Моісеєнков
1 голос
Луїш Каштру. Фото: ФК Шахтар
Футбольний експерт Луїс Роза поділився думками щодо лідерства у чемпіонаті Бразилії Ботафого, який очолює колишній тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру.

Луїс Роза, футбольний експерт авторитетного бразильського видання UOL Esporte, назвав несподіванкою те, що Ботафого – команда колишнього наставника Шахтаря Луїша Каштру – є лідером національного чемпіонату після 11 турів..

«Коли мене запитували про шанси Ботафого, я завжди вважав за краще залишатися обережним і казав, що хочу мати більше часу та даних, що ця команда не є простим вискочкою. Я не був самотнім у цьому застереженні.

Насправді, у мене є сумніви, що навіть переважна більшість уболівальників Ботафого вказали на свій клуб як на одного з фаворитів Серії А перед початком турніру».

Експерт розвинув цю тему і не соромився у своїх висловах.

«Я впевнений, що ті, хто наважується сказати, що перед початком Бразилейро бачили команду на чолі з португальцем Луїшем Каштру одним із тих, хто боротиметься за трофей, є брехунами».

Луїш Каштру. Фото: Шахтар

«Слово «андердог» більше не підходить для команди Ріо. Насправді, настав час побачити реальність: Ботафого є сильним кандидатом на титул.

Настільки, що, навіть якщо вони не виграють цієї неділі у Палмейраса, команда Каштру не ризикує втратити першу сходинку», – написав журналіст у своїй колонці.

  • Після 11 турів чемпіонату Бразилії Ботафого йде на першому місці з відривом у п'ять очок від другого Палмейраса. Команда набрала 27 балів, програвши лише два рази.
  • Раніше Каштру прокоментував чутки щодо можливого призначення в Аль-Наср, за який грає Кріштіану Роналду.
  • Португалець працював у Шахтарі з 2019-го по 2021 роки, вигравши один трофей УПЛ.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт