Різне

Брентфорд Ярмолюка був близький до сенсації у матчі АПЛ: геній Холанда дозволив Манчестер Сіті обігнати Арсенал

Переглядів 512
Віктор Глухенький
1 голос
Ерлінг Холанд та Бернарду Сілва. Фото: Х-акаутн Манчестер Сіті
У відкладеному поєдинку 18-го туру АПЛ Манчестер Сіті переграв Брентфорд (1:0) та потіснив з другого місця в чемпіонських перегонах лондонський Арсенал. Український хавбек «джмелів» Єгор Ярмолюк весь матч провів на лаві для запасних.

У першому таймі гравці чинного чемпіона англійської Прем'єр-ліги Манчестер Сіті нанесли 17 ударів в напрямку воріт Брентфорда (шість у площину), які відчайдушно захищав Марк Флеккен, але жоден з них так і не трансформувався у гол.

Найреальнішу нагоду змарнував півзахисник «містян» Оскар Бобб – з меж штрафного майданчика норвежець зряче пробивав повз Флеккена, але свого воротаря виручив Бен Мі, який виніс м'яч з лінії воріт.

Трималися хлопці Томаса Франка до 71-ї хвилини, а потім в центрі поля підсковзнувся Крістофер Аєр, мяч підхопив Ерлінг Холанд, увімкнув свою крейсерську швилкість, вийшов тет-а-тет з Флеккеном та прошив його потужним ударом.

Український хавбек «джмелів» Єгор Ярмолюк другий тур поспіль просидів увесь поєдинок на лаві для запасних.

Англія. Прем’єр-ліга 

Відкладений матч 18-го туру

Манчестер Сіті – Брентфорд 1:0 (0:0)

Голи: Холанд, 71.

  • Після перемоги над Брентфордом Манчестер Сіті має в доробку 56 очок. Команда Пепа Гвардіоли змістила з другого щабля лондонський Арсенал (55 пунктів) і наблизилася до поточного лідера чемпіонських перегонів Ліверпуля на відстань одного очка.
  • Брентфорд, як і раніше, має в активі 25 залікових балів, яких «джмелям» вистачає, щоб триматися на 14-й позиції у турнірній таблиці АПЛ.
  • У 26-му турі Манчестер Сіті на виїзді зіграє проти Борнмута. Поєдинок заплановано на 24 лютого. Початок гри о 19:30.
  • Команда Томаса Франка в турі номер 26 на виїзді зіграє проти Вест Хема. Матч в Лондоні пройде 26 лютого і розпочнеться о 22:00 за київським часом.
  • Єгор Ярмолюк в поточному сезоні зіграв за Брентфорд у 17-ти поєдинках в усіх офіційних турнірах: без результативних дій.
  • Transfermarkt оцінює 19-річного українця у 2,5 мільйони євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт