Різне

«‎Це було соромно»: Петраков відреагував на поразку збірної Вірменії у Лізі націй

Переглядів 1767
Артем Жилінський
2 голоси
Олександр Петраков. Фото: Google
Колишній головний тренер збірної України, а нині наставник національної команди Вірменії Олександр Петраков прокоментував поразку своїх підопічних в рамках Ліги націй.

Вчора, 10 вересня, збірна Вірменії зустрічалася із Північною Македонією в рамках другого туру групового етапу Ліги націй. Команда Олександра Петракова поступилася в цьому матчі із рахунком 0:2, граючи у більшості ввесь другий тайм і саме в цій половині пропустивши два м’ячі.

Петраков зізнався, що не впізнав своїх підопічних у цьому матчі, адже команда не змогла виконати завдання, які поставив наставник. Відзначимо, що тренер взяв усю відповідальність на себе після цієї поразки. 

«Чесно кажучи, я не впізнав свою команду. Я говорив із футболістами весь час, і ті завдання, які я поставив, команда, можна сказати, не зуміла вирішити. Це було соромно для мене як тренера.

Після гри з Латвією я просив не перехвалювати команду, а зараз прошу про протилежне – не критикувати. Таке буває. Всю відповідальність я беру на себе, це моя поразка», – сказав Петраков.

  • Північна Македонія, яка набрала чотири очки, лідирує у турнірній таблиці групи 4 Ліги націй С. 
  • Вірменія, маючи три очки, займає другий рядок, а Латвія також із трьома очками йде слідом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт