Різне

«Це триває вже кілька днів»: Бартулович прокоментував хорватським ЗМІ про інтерес Шахтаря до Леко

Переглядів 1826
Дмитро Котков
2 голоси
Младен Бартулович. Фото: Зоря
Представник тренерського штабу луганської Зорі Младен Бартулович висловився про свого колегу Івана Леко, який на даний момент очолює сплітський Хайдук.

Тренер луганської Зорі Младен Бартулович висловився про чутки стосовно того, що хорватський коуч Хайдука Іван Леко може очолити донецький Шахтар.

«Я розумію амбіції Леко стати чемпіоном разом із Хайдуком, це мені так зрозуміло. Я, звісно, хочу титулу Хайдука і стежу за всім. Однак правда тільки те, що тут ЗМІ повідомили, що Леко – основний кандидат на пост тренера Шахтаря. Це триває вже кілька днів».

Також Бартулович додав такі слова:

«Зараз Срна очолив Шахтар і попереду у команди важливі матчі на європейській арені. Два – проти Барселони у Лізі чемпіонів. Можливо, після цього клуб захоче, щоб Срна залишився на постійній основі, якщо справи підуть добре, але поки що це тимчасове рішення, Даріо насамперед спортивний директор», – цитує Бартуловича Slobodna Dalmacija.

  • Сьогодні, 21 жовтня, Шахтар вперше зіграє під керівництвом хорвата Дарійо Срни. Донеччани в рамках УПЛ зустрінуться з черкаським ЛНЗ.
  • А уже 25 жовтня для Шахтаря з Срною буде перший єврокубковий іспит, в якому «гірники» зіграють проти Барселони на її полі.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт