Різне

Челсі хоче позбутися Мудрика: названо топклуб, якому можуть віддати вінгера збірної України

Переглядів 655
Владислав Лютостанський
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Український вінгер Челсі Михайло Мудрик може продовжити кар'єру в лавах чемпіона Італії, перебравшись з Лондона до міланського Інтера. Гравець може стати частиною гучної угоди.

Вінгер збірної України Михайло Мудрик вже третій сезон проводить у лавах лондонського Челсі, проте, схоже, так і не зумів стати своїм у клубі.

Ситуація дійшла до того, що англійський колектив готовий розпрощатися із 23-річним гравцем, додавши його до списку інших футболістів Челсі для обміну на нападника італійського Інтера Лаутаро Мартінеса, який цікавить команду Енцо Марески.

Повідомляється, що лондонці готові заплатити за аргентинського форварда 100 мільйонів євро, однак у клубі Тодда Боулі також є запасний варіант. Йдеться про той самий обмін гравців на Мартінеса.

Окрім Мудрика в Челсі готові заради Лаутаро розлучитися також із захисником Бенуа Бадіашилем та півзахисником Карні Чуквуемекою, повідомляє Inter Live.

Зазначимо, що Інтер минулого сезону став чемпіоном італійської Серії А. У поточній кампанії нерадзуррі йдуть на четвертому місці чемпіонату, маючи вісім балів після чотирьох турів.

  • Михайло за весь час в лондонському клубі провів 62 матчі: сім голів та чотири результативні передачі.
  • Контракт Мудрика з Челсі чинний до 30 червня 2031 року. Transfermarkt оцінює вартість українського вінгера у 35 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт