Різне

Челсі підпише хавбека збірної України? В Англії пояснили, як допомогти розкритися Мудрику

Переглядів 6897
Віктор Глухенький
6 голосів
Михайло Мудрик. Фото: Google
Журналісти з Великої Британії натякнули, кого слід придбати Енцо Маресці, щоб у Челсі наповну заграв український вінгер Михайло Мудрик. Мова йде про його товариша та партнера по національній збірній.

Наші британські колега з порталу Express написали досить цікаву статтю, де запропонували босам Челсі витратити 60 мільйонів фунтів стерлінгів на те, щоб допомогти Мудрику розкритись. 

Мова йде про трансфер до Лондона товариша Михайла ще з часів спільних виступів за донецький Шахтар Георгія Судакова.

«Челсі може вирішити проблему, яка мучила Мудрика протягом 18 місяців завдяки підписанню одного з його колишніх одноклубників Георгія Судакова. Шахтар зараз чекає понад 60 млн фунтів за півзахисника. 

Таке знайоме обличчя, як Судаков, допомогло б Мудрику адаптуватися до життя в Англії, телепатичний зв’язок цієї пари з України на полі незаперечний. Якщо клуб вирішить продати Конора Галлахера цього літа, Судаков буде головним претендентом на його місце», – йдеться в матеріалі Express.

  • У сезоні 2023/24 років Мудрик зіграв за Челсі 41 поєдинок у всіх офіційних турнірах: сім голів, дві результативні передачі.
  • Згідно з оновленим прайс-листом від Transfermarkt, українець коштує 35 мільйонів євро.
  • У підсумковій таблиці Англійської Прем'єр-ліги за минулий сезон лондонський Челсі фінішував на шостій сходинці й у новій кампанії матиме змогу зіграти в єврокубках – Лізі конференцій.
  • У першому матчі нового сезону в АПЛ сині вдома прийматимуть чинного чемпіона Манчестер Сіті. Поєдинок відбудеться 18 серпня і розпочнеться о 18:30 за київським часом.
  • У минулому клубному сезоні Судаков відіграв за Шахтар 34 матчів у всіх офіційних турнірах: десять голів, шість результативних передач.
  • Контракт хавбека з донеччанами чинний до 31 грудня 2028 року. 
  • Transfermarkt оцінює гравця в 35 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт