Різне

Челсі розпочав новий сезон в АПЛ з поразки від Ман Сіті: Мудрик з лави для запасних спостерігав за фіаско синіх

Переглядів 388
Віктор Глухенький
1 голос
В атаці Коул Палмер. Фото: Х-акаунт Челсі
У центральному поєдинку першого туру Англійської Прем’єр-ліги чинний чемпіон Англії Манчестер Сіті на виїзді переграв Челсі (2:0). Український вінгер синіх Михайло Мудрик увесь матч просидів у запасі.

Як і прогнозували наші колеги з Великої Британії, Михайло Мудрик гру проти Ман Сіті розпочав на лаві запасних команди Енко Марески. Тож, українцеві залишалось лише спостерігати, як його партнери по команді не зуміли втримати голеадора Ман Сіті, неперевершеного Ерлінга Холанда, який своїм потужним ударом «прошив» Роберта Санчеса на 18-й хвилині гри.

По перерві голів глядачі від своїх улюбленців на трибунах «Стемфорд Брідж» так і не дочекалися, як і появи на полі українського вінгера Михайла Мудрика. Натомість Ман Сіті подвоїв свою перевагу завдяку класному голу від Матео Ковачича.

Англія. Прем’єр-ліга

1-й тур

Челсі – Манчестер Сіті 0:2 (0:1)

Голи: Холанд, 18, Ковачич, 84.

  • У наступному турі Мудрик і компанія на виїзді зіграють проти Вулверхемптона. Поєдинок заплановано на 25 серпня. Початок гри о 16:00.
  • Манчестер Сіті у турі номер два вдома прийматиме новачка АПЛ Іпсвіч. Зустріч буде зіграно 24 серпня і розпочнеться вона о 17:00 за київським часом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт