Різне

Чергова ганьба Челсі: команда Мудрика підписала спонсорську угоду з компанією, яка пов’язана з Росією

Переглядів 3947
Артем Жилінський
2 голоси
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Лондонський Челсі, в якому виступає український вінгер Михайло Мудрик, схоже вляпалося в скандальну історію, адже новий спонсор синіх має зв’язки із росією.

Челсі офіційно оголосив про партнерство із криптобіржею BingX. Ця спонсорська угода передбачає розміщення логотипа BingX на рукавах ігрових футболок команди, а також його присутність на тренувальній формі наступного сезону.

Цікаво відзначити, що раніше представники біржі BingX пов'язувалися із росією. Вони називали себе «стійким прихильником російської криптоспільноти» і проводили заходи під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну, описуючи його як «видатну подію під час «Moscow Tech Week».

Криптобіржа BingX, заснована в 2018 році, обслуговує понад десять мільйонів користувачів по всьому світу та надає різні продукти та послуги, включаючи спотову торгівлю, деривативи, копітрейдинг та управління активами.

  • Челсі має в активі 28 очок після 20-ти турів та посідає десяту сходинку в турнірній таблиці англійської Прем'єр-ліги. 
  • Відставання від зони єврокубків (п'яте місце) складає 11 пунктів.
  • У наступному турі Челсі вдома прийматиме Фулхем. Поєдинок заплановано на 13 січня. Початок гри на «Стемфорд Брідж» о 14:30 за київським часом.
  • Михайло Мудрик в нинішньому сезоні зіграв за Челсі 19 матчів в усіх офіційних турнірах: чотири голи, дві результативні передачі.
  • Transfermarkt оцінює українця рівно в 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт