Різне

Чи отримає Мудрик нового тренера? Керівництво Челсі прийняло рішення стосовно Почеттіно після поразки від МЮ

Переглядів 2784
Данило Моісеєнков
3 голоси
Маурісіо Почеттіно та Михайло Мудрик. Фото: Getty Images
Після поразки Челсі від Манчестер Юнайтед керівництво лондонського клубу визначилося з подальшими діями щодо головного тренера команди Маурісіо Почеттіно. Стало відоме рішення синіх.

У середу, шостого грудня, Челсі на виїзді поступився Манчестер Юнайтед із рахунком 1:2 у матчі 15-го туру чемпіонату Англії. Єдиний гол забив Колл Палмер з асисту Михайла Мудрика.

Після майже половини сезону в АПЛ лондонський клуб йде на 10 місці в турнірній таблиці, при цьому не приймаючи участі у єврокубках.

Однак, робота головного тренера команди Маурісіо Почеттіно не знаходиться під загрозою. За повідомленням відомого інсайдера Фабріціо Романо, всі директори та власники Челсі підтримують і довіряють аргентинському спеціалісту.

Зазначається, що у знак підтримки Почеттіно клуб не веде перемовин з жодним іншим тренером та агентами.

У стані синіх вірять, що після повернення травмованих футболістів справи команди повинні налагодитися. У Челсі впевнені, що Маурісіо підходить їхньому довгостроковому проекту.

  • За 15 турів лондонський клуб набрав 19 очок, забивши 26 голів і пропустивши 24. Челсі відстає від топ-4 вже на 11 балів.
  • В наступному турі 10 грудня команда Мудрика на виїзді зіграє проти Евертона Віталія Миколенка.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт