Різне

Чому експівзахисник збірної України провалився у Легії: розкрито всю правду про ставлення до відомого гравця

Переглядів 415
Владислав Лютостанський
1 голос
Ігор Харатін. Фото: ФК Легія
Каріна Харатіна, яка є дружиною півзахисника ковалівського Колоса Ігоря Харатіна, розповіла про період виступів її чоловіка у польській Легії.

На початку вересня 2021 року український півзахисник Ігор Харатін був проданий угорським Ференцварошем в польську Легію за 900 тисяч євро. Проте у Польщі хавбек не зумів продемонструвати свої найкращі якості.

Дружина футболіста Каріна Харатіна розповіла, що на її чоловіка перестали розраховувати в клубі після зміни керманича команди.

«Тоді був дуже важкий етап у Легії, змінилося три чи чотири тренери. Коли його купували, то головний тренер [Чеслав Міхневич] розраховував на нього на той момент, Ігор мав бути ключовим гравцем. Але низка поразок і вони змінюють наставника».

Каріна також вважає, що на невдачу півзахисника в Легії могли повпливати труднощі в їхньому сімейному житті.

«У кожного тренера своє бачення тактики, так виходило, що Ігоря перестали бачити... Або, можливо, ще й наклалися проблеми в нашій родині. Це впливає на гравців, мабуть, тренери це відчували. Не склалося у Польщі, скажімо так», – розповіла Каріна ютуб-каналу «Анна Реброва».

Також Харатіна відзначила, що Ігор болісно переживав ігнорування з боку наступників Міхневича в Легії.

«Для Ігоря найбільшою трагедією було, що його не бачать у складі. Для футболіста це серйозне лихо. Є гравці, які сидять собі на лавці та заробляють гроші, а є такі, як Ігор.

І це я говорю, не як його дружина. Він дуже чесна, цілеспрямована та працелюбна людина. Таких треба пошукати серед футболістів».

  • Харатін у складі Легії (2021-2024) провів 25 матчів, забивши один м'яч.
  • Пізніше Ігор виступав за словацький ДАК, після чого перейшов у Колос, де потрапив у скандальну ситуацію.
  • Також в активі 29-річного хавбека є чотири матчі в складі національної збірної України. Востаннє виклик до неї він отримував ще восени 2021 року.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт