Різне

Циганков і трансфер в чемпіонат Англії: джерело повідомило новину, яка не сподобається зірці Жирони

Переглядів 9265
Владислав Лютостанський
4 голоси
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Журналіст та коментатор Ігор Циганик поділився подробицями, які йому відомі, щодо ймовірного трансферу українського вінгера Жирони Віктора Циганкова до чемпіонату Англії.

Нещодавно повідомлялося про інтерес до українського вінгера каталонської Жирони Віктора Циганкова з боку низки клубів англійської Прем'єр-ліги. Також за зіркою команди Мічела стежить італійський Мілан, який очолює екснаставник Шахтаря Пауло Фонсека.

Журналіст Ігор Циганик розповів, що Циганков дійсно хоче продовжити кар'єру в чемпіонаті Англії. Однак конкретних пропозицій по Віктору від клубів АПЛ Жироні наразі не надходило.

«Конкретної пропозиції з англійської Прем'єр-ліги поки що немає. Пропозиція, яка б задовольнила Жирону та Віктора, наразі не надходила. Проте агенти працюють над цим. Віктор дійсно хоче перейти в АПЛ і чекає на серйозну пропозицію з Англії», – зазначив Циганик в етері «Football Hub».

  • Минулого сезону Циганков провів за Жирону 34 матчі, забив вісім голів і зробив сім результативних передач.
  • Контракт Віктора з каталонським клубом чинний до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює 26-річного вінгера збірної України у 30 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт