Різне

Циганков розгнівався на Жирону: українець не зрозумів останнього гучного рішення клубу щодо нього

Переглядів 19017
Данило Моісеєнков
7 голосів
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
Жирона відхилила пропозиції щодо Віктора Циганкова, не попередивши при цьому самого українця. Відомо, як на це відреагував вінгер збірної України.

Жирона не хоче і не може дозволити собі втратити Віктора Циганкова цього літа, однак українцем продовжують цікавитися клуби АПЛ.

За повідомленням журналіста Марка Бернада Суельвеса з видання AS, українець щасливий у каталонському клубі, але йому завжди подобався Лондон як місце для гри у футбол, і є команди, які готові заплатити його клаусулу, яка становить 30 мільйонів євро.

Циганков з першого серпня має нового агента, найближчими тижнями запланована їхня зустріч з Жироною, щоб проаналізувати ситуацію. Гравець завжди був спокійним і лояльним до Жирони, але в останні кілька днів у нього з'явилося почуття гніву та здивування.

Це відбулося після того, як він дізнався, що клуб відхилив пропозицію щодо нього від команди АПЛ, коли він про це не знав. Однак попри це перший варіант для Циганкова – продовжити виступи у Жироні, але якщо він нарешті піде, то хоче зробити це «через парадні двері».

Він не збирається нічого форсувати і не прийме трансфер, в якому клуб також не отримає вигоди, зазначає джерело.

Наразі Циганков не тренується через вірусний процес і навряд чи зіграє проти Бетіса в першому турі Ла Ліги.

В клубі є спокій щодо Віктора, хоча в Англії продовжують цікавитися його ситуацією.

  • Контракт Циганкова з Жироною розрахований до 30 червня 2027 року.
  • Поєдинок проти Бетіса пройде на виїзді 15 серпня.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт