Різне

Циганкова назвали «‎тіньовою зіркою» і найкращим підписанням Жирони: іспанці в захопленні від феєрії українця

Переглядів 1917
Артем Жилінський
2 голоси
Віктор Циганков. Фото: ФК Жирона
В Іспанії місцеве видання оцінило виступ вінгера каталонської Жирони Віктора Циганкова у матчі проти Осасуни (4:0), в якому ексгравець Динамо відзначився голом та асистом.

Іспанське видання Sport високо оцінило виступ Віктора Циганкова у матчі проти Осасуни (4:0). Українець відзначився як голом, так і результативною передачею. Журналісти вважають українця «тіньовою зіркою» команди та найважливішим активом каталонського клубу.

«Український вінгер виступив на дуже високому рівні: він забив та асистував Браяну Хілю, зарекомендувавши себе тим самим найталановитішим гравцем цієї команди. Після перемоги над Осасуною ще очевиднішим стає той факт, що найкращим підписанням Жирони є не хто інший, як Віктор Циганков.

Для команди не було нічого важливішого влітку, ніж те, що вдалося зберегти українського вінгера. На «тіньову зірку» претендували декілька клубів АПЛ, які були готові заплатити 30 млн євро. Та Жирона категорично їм відмовила попри привабливі пропозиції. І не прогадала».

Видання відзначило вплив Циганкова на гру Жирони у матчі з Осасуною,  а також заявило, що українець буде зіркою каталонців в Лізі чемпіонів.

«Його вплив на гру був тотальним. Він дуже активно грав із м’ячем (57 дотиків до м’яча та 35 точних передач із 47) і регулярно загострював ситуацію на своєму лівому фланзі. В очі кидалося, як він віддавав передачі своєю лівою ногою, наче рукою. Саме завдяки таким діям українця було відкрито рахунок у матчі – він чудово навісив на дальню стійку, і Хілю достатньо було лише витягнути ліву ногу, щоб переграти Серхіо Ерреру.

Можна не сумніватися, що, якщо Віктор Циганков збереже цей рівень, він зарекомендує себе як велика зірка Жирони у Лізі Чемпіонів», - йдеться в матеріалі видання.

  • Після трьох турів Жирона має у доробку чотири залікові бали та займає сьому сходинку у турнірній таблиці іспанської Ла Ліги.
  • У наступному турі каталонський колектив на виїзді зіграє проти Севільї. Поєдинок заплановано на 1 вересня, початок гри о 20:00 за Києвом.
  • Циганков у новому сезоні зіграв за Жирону два поєдинки: один гол, одна результативна передача.
  • Transfermarkt оцінює 26-річного правого вінгера у 30 млн євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт