Різне

Дев’ять років в Динамо не вразили: колишній хавбек киян зізнався, де йому було краще, ніж в Україні

Переглядів 887
Данило Моісеєнков
2 голоси
Мілош Нінкович. Фото: ФК Динамо
Експівзахисник Динамо Мілош Нінкович нещодавно оголосив про завершення ігрової кар'єри. Серб розповів, яке місце стало найкращим для нього за 22 роки професійного футболу.

Нещодавно стало офіційно відомо, що Мілош Нінкович у віці 39 років завершить ігрову кар'єру по закінченні нинішнього сезону, який він проводить у складі австралійського Вестерн Сідней.

З 2004-го по 2013 роки сербський футболіст виступав у київському Динамо, однак попри 168 матчів в українському клубі, найкращим місцем у своїй кар'єрі він вважає не Київ.

«Я провів дев'ять років у Динамо, але я не насолоджувався ним так, як насолоджувався футболом в Австралії. Я хочу, щоб мене запам'ятали як гравця, який кожного разу віддавав усе.

Я дуже радий, що виграв стільки трофеїв, але найголовніше для мене – це повага, яку я виявляв до своїх товаришів по команді та суперників», – приводить слова Нінковича ESPN з посиланням на інтерв'ю для AAP.

  • За ці дев'ять років в українській столиці серб встиг забити 15 голів і віддать 16 асистів, а також виграти вісім титулів.
  • В Австралію він перебрався у 2015 році і до 2022-го виступав за Сідней, після чого підписав контракт зі своїм нинішнім клубом.
  • Там він виграв чотири трофеї, усі були у складі Сіднея.
  • Окрім цих клубів він грав за Црвену Звєзду та французький Евіан.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт