Різне

Довбик близький до дебюту у Серії А: аналітики оцінили ймовірність голу від форварда Роми у перші грі

Переглядів 168
Артем Жилінський
1 голос
Артем Довбик. Фото: ФК Рома
Сьогодні, 18 серпня, форвард збірної України Артем Довбик має шанс провести свій перший матч за Рому у поєдинку Серії А проти Кальярі. Букмекери вже визначились із коефіцієнтом на його можливий гол.

У неділю, 18 серпня, Рома проведе виїзний матч проти Кальярі у рамках першого туру чемпіонату Італії. У цьому поєдинку може дебютувати український форвард Артем Довбик, який нещодавно приєднався до римлян.

На думку аналітиків із букмекерської компанії Favbet, саме Довбик є основним претендентом на те, щоб відзначитись у цій зустрічі. Поставити його гол можна з коефіцієнтом 2.00. Наступним йде Паоло Дібала з коефіцієнтом 3.30.

Букмекери вважають Рому фаворитом матчу, оцінюючи її перемогу коефіцієнтом 2.06. Нічийний результат – в 3.45, а перемога Кальярі – в 3.95.

  • Нагадаємо, що Довбик минулого сезону провів 39 матчів за Жирону, забивши 24 голи і віддавши десять результативних передач. 
  • Контракт українського форварда із Ромою діє до 30 червня 2029 року, а його ринкова вартість становить 35 мільйонів євро. 
  • Минулого сезону Рома посіла шосте місце у Серії А і у цьому сезоні виступатиме у Лізі Європи.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт