Різне

Довбик і Атлетіко: відомий журналіст поставив крапку у гучному трансфері і розповів, що насправді відбувається

Переглядів 2640
Данило Моісеєнков
3 голоси
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Популярний ведучий Ігор Циганик прокоментував останні чутки навколо майбутнього Артема Довбика і поділився своєю інформацію щодо можливого трансферу нападника в Атлетіко.

Нещодавно стало офіційно відомо, що Альваро Мората залишив Атлетіко та перейшов до Мілану, після чого мадридці активізувалися у перемовинах по трансферу Артема Довбика з Жирони.

Ігор Циганик поділився думками та інформацією стосовно цієї ситуації.

«Мората пішов, головна історія яка була, вона виключилася. Справді, Атлетіко увійшов дуже серйозно в боротьбу за Довбика і перемовини достатньо серйозні.

Жирона схиляється до того, щоб прийняти цю пропозицію, але є питання того, що ще не повністю узгоджені деталі. Ну і поки що не можна сказати, що перемовини на фінішній прямій».

Журналіст відзначив, що Атлетіко є фаворитом, але не єдиним претендентом на Артема.

«На Довбика претендують й інші клуби. Зокрема Вест Гем, є запрошення з Близького Сходу, де дуже великі гроші готові заплатити. Сам Довбик схиляється до того, щоб залишитися в Іспанії. Йому там подобається, як і його сім'ї.

Але поки що ведуться перемовини. Так, Атлетіко наразі є фаворитом і цілком можливо, що цей трансфер відбудеться, але поки що сказати що це на 100% буде – неможливо».

Окрім цього, ведучий прокоментував новини про те, що форвард збірної України придивився собі будинок в Мадриді.

«Ну а чого б і не купити? Будинок в столиці, центрі Іспанії. Це завжди приємно і завжди класно. Тому зараз я би не квапився, чекаємо чим це все закінчиться», – розповів Циганик в ефірі YouTube-каналу «Football Hub».

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні Артем Довбик став найкращим бомбардиром Ла Ліги, забивши 24 голи.
  • Контракт українця з Жироною розрахований до 30 червня 2028 року, а його клаусула за багаточисленними повідомленнями складає 40 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт