Різне

Довбик і Циганков своїм голом допомогли Жироні перемогти: українці отримали високі оцінки за цей матч

Переглядів 3470
Дмитро Котков
5 голосів
Довбик і Циганков із партнерами радіють голу. Фото: Google
Українці Артем Довбик і Віктор Циганков зробили внесок у вікторію Жирони в зустрічі проти Райо Вальєкано. Українські легіонери організували гол у першому таймі.

Сьогодні, 11 листопада, в рамках 13 туру іспанської Ла Ліги Жирона в Мадриді зустрівся з Райо Вальєкано. Українські легіонери гостей Артем Довбик і Віктор Циганков вийшли у стартовому складі на цю зустріч.

Господарі дуже швидко вийшли вперед після того, як на п’ятій хвилині точно пробив Альваро Рівера. Але вже перед самою перервою на 42 хвилині Жирона зрівняла рахунок. І як ви думаєте хто організував гол? Звісно! Наші хлопці – Циганков і Довбик. Віктор віддав гарну передачу на Артема, який по-професорські розібрався та відправив м’яч у сітку воріт мадридців.

Перший тайм команди зіграли з рахунком 1:1.

У другій половині зустрічі Савіо на 65 хвилині забив м'яч і вивів каталонську команду вперед. Жирона в підсумку виграла в поєдинку з рахунком 2:1.

Довбик і Циганков у цьому матчі зіграли по 78 хвилин. Артем за цю зустріч отримав оцінку 7,5, а Віктор – 7,2. Це одні з найкращих балів у грі.

  • Для Циганкова це другий асист у цьому сезоні. Довбик відзначився вже сьомим голом за Жирону, також він має в своєму активі чотири результативні передачі.
  • Каталонська команда, за яку грають українці, продовжує лідирувати в чемпіонаті Іспанії, маючи 34 в активі.
  • У листопаді Жироні ще належить зіграти на своєму полі з Атлетіком Більбао.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт