Різне

Довбик не на жарт змусив Морату нервувати: нападник Атлетіко зробив заяву, що стосується українця

Переглядів 8527
Данило Моісеєнков
8 голосів
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Нападник Атлетіко Альваро Мората висловився про своє майбутнє в мадридському клубі після новини про домовленість з форвардом Жирони Артемом Довбиком.

Нещодавно стало відомо, що Атлетіко досяг особистої домовленості з нападником Жирони Артемом Довбиком і тепер їм залишилося узгодити його трансфер з каталонцями.

Українець є не єдиним форвардом, якого пов'язують з переходом в мадридський клуб навіть попри те, що у складі «матрацників» все ще залишається Альваро Мората.

Іспанський футболіст зробив гучну заяву на фоні всіх чуток про атаку Атлетіко.

«Якщо я бачу, що Атлетіко хоче підписати вісім нападників, я бачу, що я не є пріоритетом клубу».

Альваро відзначив, що може навіть залишити мадридців.

«У жовтні мені виповниться 32 роки, я не можу залишатися в Атлетіко і не грати, це не є пріоритетом... Для мене найпростіше виїхати грати за межі Іспанії», – сказав Мората для видання Marca.

  • Нагадаємо, що в минулому сезоні Ла Ліги Довбик отримав трофей «Пічічі», а Мората разом з Борхою Майоралем з Хетафе розділив трофей «Сарри».
  • Перша нагороду вручається найкращому бомбардиру всього чемпіонату, а друга – найкращому іспанському голеодору турніру.
  • Артем відзначився 24-ма забитими голами в Прімері, в той час як Мората забив 15 м'ячів.
  • Контракт Довбика з Жироною розрахований до 30 червня 2028 року, а угода Альваро з Атлетіко діє до літа 2026-го.
  • Наразі Артем готується до Євро-2024 у складі збірної України, а Мората зіграє на цьому турнірі в якості капітана Іспанії.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт