Різне

Довбик почув невтішні новини: Атлетіко збільшить трансферний капітал – розкрито плани топклубу щодо українця

Переглядів 10155
Владислав Лютостанський
7 голосів
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Мадридський Атлетіко та каталонська Жирона все ніяк не можуть домовитися про трансфер нападника національної збірної України Артема Довбика.

Атлетіко Мадрид намагався дотримуватися власного принципу стосовно трансферу українського нападника каталонської Жирони Артема Довбика. «Матрацники» готові були придбати найкращого бомбардира чемпіонату Іспанії 2023/24 за 25 млн євро.

Жирону така сума очевидно не влаштовує, тому вона посилається на пункт про відступні, які у контракті Довбика прописані у розмірі 40 млн євро.

Атлетіко також хоче влітку посилитися на позиціях у захисті та півзахисті, тому чимало коштів витратить на гравців, що виступають у цих амплуа. Заради цього клуб збільшує свій трансферний бюджет до 70 млн євро.

Мадридці були готові підняти планку на трансфер Артема до 35 млн євро, проте стартова ціна на Довбика від Жирони залишається непохитною – 40 млн. 

Наразі переговори знаходяться у глухому куті, враховуючи також те, що нападник ще ні разу не забив за збірну України у двох матчах групового етапу чемпіонату Європи-2024, повідомляє AS.

  • Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 39 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 24 голи, 10 результативних передач. 
  • Transfermarkt оцінює вартість 27-річного нападника у 35 мільйонів євро. Контракт Артема з клубом чинний до 30 червня 2028 року. 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт