Різне

Довбик став частиною проблеми, яка непокоїть Ла Лігу: чим «нашкодив‎» нападник Роми та збірної України

Переглядів 1787
Євген Чепур
1 голос
Артем Довбик. Фото: Google
У керівництві чемпіонату Іспанії (Ла Ліга) занепокоєні зниженням результативності в матчах національної першості у порівнянні минулого сезону, коли Артем Довбик став найкращим бомбардиром.

У Ла Лізі занепокоєні, адже кількість забитих голів у чемпіонаті Іспанії зменшилася. Про це повідомила AS.

Відзначимо, що в минулому сезоні за дев’ять турів іспанської першості було забито 259 голів, а в цьому розіграші на аналогічній дистанції команди набрали лише 224 забиті м'ячі.

Зниження результативності в першу чергу пов'язують з відходом топових нападників, які панували в таблиці бомбардирів сезону 2023/24.

Подібна ситуація може бути пов’язана з тим фактом, що влітку 2024 року Ла Лігу залишили Йорген Странд Ларсен (13 голів у минулій кампанії), Альваро Мората (15 голів), Юссеф Ен-Несірі (16 голів) та, звісно, Артем Довбик (24 голи) – найкращий голеодор минулої Ла Ліги.

Джерело стверджує, що клуби сподіваються, що новачки невдовзі зможуть замінити найкращих бомбардирів сезону 2023/24, так само як і боси ліги, які вважають, що зниження результативності може вплинути на популярність чемпіонату.

  • Довбик у сезоні 2024/25 років провів за Рому дев'ять матчів у всіх офіційних турнірах: чотири голи.
  • На внутрішній арені після семи турів Рома має в активі десять пунктів та займає дев'яту сходинку у турнірній таблиці італійської Серії А.
  • У наступному турі команда Івана Юрича вдома прийматиме чинного чемпіона Італії Інтер. Поєдинок заплановано на 20 жовтня. Початок гри о 21:45 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт