Різне

Довбик та Циганков можуть отримати нового партнера: футболіст Манчестер Юнайтед зацікавив Жирону

Переглядів 396
Артем Жилінський
1 голос
Донні ван де Бек. Фото: Манчестер Юнайтед
Українські футболісти іспанської Жирони Артем Довбик та Віктор Циганков можуть розраховувати на трансфер футболіста Манчестер Юнайтед Донні ван де Бека.

Півзахисник Манчестер Юнайтед Донні ван де Бек може змінити клубну прописку, оскільки сенсація минулого сезону Ла Ліги Жирона виявила інтерес до нього.

Журналіст Мігель Кошта повідомив, що Жирона вже веде переговори з Манчестер Юнайтед щодо можливого підписання ван де Бека.

Раніше планувалося оформити перехід у січні, але тоді нідерландець вирушив до Айнтрахта на правах оренди, де також не зміг себе проявити. 

Цікаво, що влітку 2020 року Манчестер Юнайтед заплатив за нього 39 мільйонів євро, а зараз Transfermarkt оцінює його всього в п’ять мільйонів євро.

  • Варто зазначити, що минулого сезону ван де Бек зіграв лише вісім матчів за Айнтрахт (не відзначившись результативними діями) та два поєдинки у складі Манчестер Юнайтед у першій половині сезону (також без результативних дій).
  • Жирона за підсумками сезону Ла Ліги 2023/24 фінішувала третьою, маючи в активі 81 очко. Команда Мічела вперше у своїй історії зіграє в Лізі чемпіонів.

 
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт