Різне

Довбик також долучився: відомо, скільки витратили топ-5 ліг на трансфери цього літа

Переглядів 28
Артем Жилінський
1 голос
Артем Довбик. Фото: ФК Рома
Форвард римаської Роми та національної збірної України Артем Довбик своїм трансфером із Жирони допоміг Серії А потрапити до трійки найкращих серед топ-5 ліг Європи, які витратили на трансфери найбільше.

Минулої п'ятниці у більшості європейських ліг закрилося трансферне вікно. Англійська Прем'єр-ліга продовжує демонструвати рекордні витрати, залишаючись найщедрішою лігою за витратами цього сезону. 

Ла Ліга також збільшила свої інвестиції в трансфери порівняно з минулим сезоном, але, як і раніше, посідає останнє місце серед п'яти найбільших європейських ліг.

Хоча клуби Англійської Прем'єр-ліги витратили трохи менше порівняно з минулим сезоном, їхні фінансові можливості залишаються вражаючими. Вже одинадцятий сезон поспіль вони подолали позначку в один мільярд євро. У той час як решта провідних ліг досягла цього рівня лише шість разів: чотири рази в Серії А і двічі в Ла Лізі.

Ось повний рейтинг витрат на трансфери:

Варто відзначити, що минулого сезону Артем Довбик приєднався із Дніпра-1 до Жирони, за 7.75 мільйонів євро, а цього літа покинув каталонський клуб за 30.5 мільйонів та став гравцем Роми. Як ми бачимо, Серія А впевнено посіла третє місце цього сезону.

Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт