Різне

Довбик відверто зізнався, чому покинув УПЛ: першим за інтерес Жирони до нападника сказав Циганков

Переглядів 4381
Артем Жилінський
3 голоси
Артем Довбик. Фото: ФК Жирона
Нападник Жирони Артем Довбик, за яку також виступає Віктор Циганков, пояснив, чому вирішив покинути Українську Прем’єр-лігу, а також розповів, хто порекомендував його каталонському клубу.

Форвард Жирони Артем Довбик зрозумів, що треба йти з чемпіонату України, щоб продовжувати прогресувати. Спочатку він не знав, у якому клубі опиниться, але згодом з’явився варіант із Жироною.

«Я за пів року розумів, що треба йти — це 100%. Якби залишився в Україні, то не міг би прогресувати, розумів, що влітку потрібно переходити. Куди саме це вже було питання, я думаю ви знаєте, що був інтерес від італійських, німецьких команд.

У якийсь момент з'явилася Жирона і ми побачили, як вони все це просували і ми прийняли рішення, що це буде Жирона. Вони були найбільше зацікавлені в трансфері».

Також нападник зазначив, що його Жироні порекомендував Віктор Циганков, а вже після цього почалися перемовини.

«До мене подзвонив Віктор Циганков і сказав, що Жирона питала за мене, він сказав, що я топ і, що я той гравець, який потрібен Жироні. Після цього пішли переговори між агентом і клубом, між клубом і клубом. Але першим, хто дав інформацію про інтерес Жирони це був Віктор», – розповів Довбик ютуб-каналу «Ігор Циганик».

  • Довбик із 24-ма забитими м’ячами став найкращим голеадором Прімери.
  • Жирона стала третьою в чемпіонаті Іспанії і вперше буде представлена в Лізі чемпіонів.
  • Циганков в сезоні 2023/24  провів 33 поєдинки, забив шість голів і віддав шість результативних передач.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт