Різне

Довбик змусить Атлетіко йти на жертви? Відомо, за якої умови мадридці підпишуть форварда Жирони

Переглядів 1130
Віктор Глухенький
2 голоси
Артем Довбик. Фото: Google
Мадридський Атлетіко, який прагне переманити до себе нападника Жирони Артема Довбика, заради трансферу українця ладен продати Морату, Корреа чи Хіменеса.

За інформацією іспанського спортивного порталу Mundo Deportivo, Атлетіко не полишає спроб придбати Артема Довбика, а головний тренер «матрацників» Дієго Сімеоне навіть планує зробити основним форвардом своєї команди.

Однак для здійснення цієї мрії Атлетіко спершу потрібно продати одного-двох зі своїх теперішніх нападників. Як повідомляє джерело, мадридський клуб залишать Альваро Мората, Анхель Корреа або Фелікс Хіменес.

  • Кампанію 2023/24 років, найкращу за всю історію клубу, Жирона завершила на підсумковому третьому місці у турнірній таблиці Ла Ліги. У наступному сезоні червоно-білі вперше у своїй історії зіграють у Лізі чемпіонів. Атлетіко фінішував слідом за командою Мічела Санчеса – на четвертому щаблі.
  • Довбик зіграв за Жирону у сезоні 2023/2024 років 39 поєдинків у всіх офіційних турнірах: 24 голи, десять результативних передач. Український голеадор став найкращим бомбардиром Ла Ліги, вигравши трофей «Пічічі».
  • Transfermarkt українського нападника у 35 мільйонів євро.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт