Різне

«Доведеться починати з Другої ліги‎»: Фрідман повідомив важливу новину щодо Дніпра-1

Переглядів 425
Віктор Глухенький
1 голос
В’ячеслав Фрідман. Фото: Дніпро-1
Комерційний директор Дніпра-1 В’ячеслав Фрідман розповів, чи варто вболівальникам СК сподіватися на відродження клубу у найближчому майбутньому.

Дніпро-1 – живий! В’ячеслав Фрідман повідомив, що попри розформування головної команди, яку зняли з розіграшу Прем’єр-ліги, клуб не припинив свого існування.

«Працює генеральний директор, декілька бухгалтерів, відділ кадрів. Декого з персоналу залишили, бо стосовно подальших дій рішення досі не ухвалені й у цьому році ухвалені не будуть.

Думаю, що у березні-квітні 2025 року, якщо знайдемо фінансування та зможемо розрахуватися за борги, які були накопичені за попередні роки функціонування та викликали трансферні бани, то будемо працювати й надалі. Реально було за 3-4 мільйони доларів отримати клуб, що грає в УПЛ. Зараз вже доведеться починати з Другої ліги», – розповів Фрідман в інтерв'ю Sport.ua.

  • Спортивний клуб Дніпро-1 був заснований 29 листопада 2015 року, а розформовано (головну та молодіжку команди) 19 липня 2024 року.
  • Найбільшим досягненням СК стали срібні нагороди Української Прем’єр-ліги у сезоні 2022/23 років та золоті Першої ліги у кампанії 2018/19 рр.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт