Різне

Довелося втрутитися Шевченку: Федерація футболу Греції закликала повернути молодіжні збірні РФ на заході УЄФА

Переглядів 239
Віктор Глухенький
2 голоси
Андрій Шевченко. Фото: УАФ
Президент Федерації футболу Греції Макіс Гагаціс закликав УЄФА повернути молодіжні та юнацькі збірних росії на міжнародну арену, однак його ініціативу відхилили.

Минулого тижня у Франції відбувся щорічний збір президентів та генеральних секретарів асоціацій, які входять до складу УЄФА. На цьому заході президент Федерації футболу Греції Макіс Гагаціс порушив питання щодо повернення молодіжних та юнацьких збірних росії на міжнародну арену.

Думки грека підтримали також представники Боснії і Герцеговини, Чорногорії, Казахстану, росії та Білорусі. Повідомляє журналіст-блогер Віктор Вацко.

Однак, як інформує джерело, після виступу президент УАФ Андрія Шевченка, який вкотре нагадав, що Міжнародний кримінальний суд у березні минулого року видав ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна, якого звинувачують в незаконній депортації населення та дітей з території України, ініціативу Гагаціс далі навіть не обговорювали.

  • З 2022-го року російські клуби та національна збірна країни-404 відсторонені від участі у всіх міжнародних змаганнях, але УЄФА продовжує нараховувати російській асоціації бали до загальної таблиці коефіцієнтів.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт