Різне

«Довів, що може замінити Куртуа»: провідне іспанське видання в захваті від виступу Луніна в матчі Реала

Переглядів 259
Артем Жилінський
2 голоси
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Авторитетне видання Marca оцінило виступ голкіпера мадридського Реала Андрія Луніна в матчі вершкових проти Вільярреалу, який закінчився перемогою команди українця (2:0).

Іспанське видання Marca високо оцінило гру українського голкіпера Реала Андрія Луніна у матчі дев’ятого туру Ла Ліги проти Вільярреалу, який завершився перемогою мадридців 2:0.

Воротар отримав шість балів за свою впевнену гру. Лише Федеріко Вальверде та Вінісіус Жуніор, які забили голи, були оцінені вище – по сім балів кожен.

«Луніну не довелося надто багато втручатися у гру, за винятком епізоду з виносом м'яча кулаком та удару здалеку Пепе, з яким він впорався. Дуже впевнена гра як у «повітрі», так і ногами.

У другому таймі виникли проблеми із виносом м'яча, але без ускладнень. Хоча Вільярреал і програвав із рахунком 0:2, Луніну не довелося демонструвати свою майстерність. Він знову довів, що може замінити Куртуа», – йдеться у матеріалі Marca.

  • 25-річний Лунін цього сезону провів два матчі за Реал у всіх турнірах, пропустивши один гол.
  • Після дев'яти турів команда Анчелотті посідає другу сходинку, поступаючись Барселоні, яка має гру в запасі, лише за додатковими показниками.
  • Наступний матч мадридці проведуть 19 жовтня проти Сельти на виїзді. Початок гри о 22:00 за Києвом.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт