Різне

«Дуже добре»: Анчелотті висловився про дебютну гру футболіста Шахтаря за Реал

Переглядів 507
Дмитро Котков
1 голос
Вінісіус Тобіас. Фото: Google
19-річний бразилець Вінісіус Тобіас вперше зіграв за мадридську команду. Гравець встиг проявити себе в кубковому протистоянні з Арандіною.

У вчорашньому матчі Кубка Іспанії Реал здобув виїзну перемогу над Арандіною з рахунком 3:1. В основному складі «галактікос» вийшов орендований у Шахтаря Вінісіус Тобіас.

Бразилець зіграв на правому фланзі оборони і провів на полі 79 хвилин. Для Вінісіуса Тобіаса це був дебютний поєдинок у складі «вершкових».

На післяматчевій прес-конференції головний тренер мадридців Карло Анчелотті виділив гру Тобіаса, а також інших футболістів, які отримали шанс проявити себе.

«Вінісіус Тобіас, Каррільо та Маріо Мартін виглядали дуже добре. Ніко Пас був таким же гарним, як завжди», - сказав Анчелотті.

Тобіас перебуває у Реалі на правах оренди з Шахтаря до завершення цього сезону. 

Мадридський клуб може викупити його, що за повідомленнями ЗМІ, і планується зробити. Сума трансферу складатиме орієнтовно 10-15 мільйонів євро.

  • Український воротар Реала Андрій Лунін у поточній кампанії зіграв десять поєдинків, в яких він пропустив шість м'ячів та п'ять разів залишив свої ворота «сухими».
  • Реал разом із Жироною мають по 48 очок у своєму активі і вони є лідерами Ла Ліги.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт