Різне

Екстренера Динамо офіційно представили в якості наставника клубу з Європи: перед фахівцем стоїть велика задача

Переглядів 3311
Владислав Лютостанський
2 голоси
Дієго Лонго. Фото: ФК Динамо
Колишній тренер київського Динамо та помічник Мірчі Луческу Дієго Лонго дав першу пресконференцію на чолі румунського клубу Кіндія Тирговіште.

У вівторок, 21 листопада 2023 року, на пресконференції, організованій на стадіоні «Євген Попеску», був представлений новий головний тренер Кіндія Тирговіште Дієго Лонго.

Італієць поділився враженнями після свого призначення.

«Перш за все хочу подякувати пану президенту та віцепрезиденту. Той факт, що я тут, на 99% залежав від впевненості, яку я відчував з першої хвилини, коли мене запросили.

Чесно кажучи, я не мав на думці приїжджати негайно, але після кількох розмов і вислуханих слів, програми, амбіцій і бажання, які є у клубу, я без сумніву вирішив почати цю подорож. У нас однакові амбіції вийти в Лігу 1 і побудувати там щось суттєве».

Водночас президент клубу Лорін Петреску заявив, що контракт з Лонго підписано мінімум на півтора року, повідомляє видання ProSport.

  • На чолі нової команди Лонго проведе свій перший поєдинок вже в суботу, 25 листопада. Саме тоді Кіндія на виїзді гратиме проти Тунарі.
  • Наразі Кіндія йде на десятому місці у Лізі 2, маючи 17 очок після 13 зіграних турів. Відставання від зони плей-оф за вихід в Лігу 1 становить три бали.
  • Нагадаємо, що Лонго довгий час (2005-2020) в ряді команд був помічником Развана Луческу, який зараз очолює ПАОК.
  • З 2020 по 2021 рік Дієго працював з батьком Развана – Мірчею – в Динамо. У той сезон команда виграла Кубок та Суперкубок України та стала чемпіоном країни.
  • Італієць покинув київський клуб у січні 2021 року.
  • Як головний тренер після роботи в Україні Лонго встиг попрацювати в албанських Кукесі, Фламуртарі та Теуті.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт