Різне

Галатасарай відповів Шахтарю: різка заява президента турецького клубу стосовно 150 млн євро штрафу

Переглядів 884
Владислав Лютостанський
1 голос
Тете. Фото: ФК Галатасарай
Президент турецького Галатасарая Дурсун Озбек відповів генеральному директорові донецького Шахтаря Сергію Палкіну стосовно його заяви щодо трансферу Тете.

У серпні Галатасарай оголосив про підписання контракту з вінгером Шахтаря Тете. Бразилець скористався правилом сумнозвісним правилом ФІФА (Додаток 7), через що донецький клуб не отримав жодної фінансової компенсації.

Генеральний директор Шахтаря Сергій Палкін заявив, що процедуру призупинення контракту було порушено і тепер Тете разом з нинішнім його клубом нестимуть відповідальність за дострокове розірвання угоди за яке передбачена виплата у 150 млн євро.

Президент Галатасарая Дурсун Озбек відповів на слова функціонера гірників доволі категорично.

«Заява донецького Шахтаря? Ми отримали висновки від юридично значущих інститутів щодо трансферу Тете. Трансфер Тете законний! Якби це було не так, Турецька футбольна федерація не дозволила б йому грати», – наводить слова Озбека турецьке видання Milliyet.

  • Тете перейшов до Шахтаря з Греміо за 15 млн євро. У складі донеччан 23-річний гравець зіграв 108 матчів, в яких забив 31 гол та віддав 15 результативних передач.
  • Після початку повномасштабної війни в Україні бразилець перейшов до Ліона на правах річної оренди, а другу частину минулого сезону провів у складі Лестера, який вилетів з АПЛ.
  • Нинішнього сезону Тете провів дев'ять матчів за Галатасарай, забивши один гол та оформивши два асисти.
Найкращі букмекери
1
9.9
150000 грн
Сайт